[]

Estem rebent algunes consultes per email que us preocupen i volem contestar-les des de aqui:

Esteu oberts i enviant comandes?
Sí, continuem funcionant a la botiga d'internet ja que som comerç online. Però la nostra botiga física està tancada fins a una altra ordre.

Els enviaments són gratuïts?
Tenim 2 opcions: els enviaments normals que continuen a 3,95€ (enviaments gratuïts en comandes superiors a 40 €). I la PROMOCIÓ COVID-19 d'enviaments gratuïts, si pots esperar a rebre la teva comanda després del confinament. En el moment de la compra online, trobaràs les 2 opcions disponibles.

Terminis de lliurament:
És important tenir en compte, que en aquesta situació excepcional, els lliuraments de les postres comandes es poden veure afectats. Normalment preparem i imprimim en 6-7 dies + 24h d'enviament en dies laborables. En aquest moment les comandes podrien retardar-se en el seu enviament fins a 2, 3 dies, o fins i tot una semana.

Comanda mínima:
No hi ha comanda mínima, tret que vulguis beneficiar-te de la promoció covid-19, on la comanda mínima són 14€, i l’enviament després del confinamient.


És segur rebre les comandes?
Sí, és segur. Nosaltres treballem seguint els protocols de seguretat establerts. Tenim només una persona treballant en producció i en el magatzem, usant els protocols de seguretat per a evitar contagis, com la desinfecció.
Les agències de transport també segueixen els protocols de seguretat, evitant el contacte en el lliurament i utilitzant guants i màscares.

Per què no m'agafeu el telèfon?
Només estem treballant amb una persona a producció i magatzem i una altra persona a comunicació i comercial. Agraïm la vostra comprensió.

Puc fer devolucions?
Les devolucions que es necessitin fer, podran fer-se a partir de que s'acabi l'estat d'alarma, ja que el termini de 30 dies per a les devolucions de productes comença llavors. La garantia de devolució de 30 dies et permet retornar els productes en els quals s'hagi produït algun error o desperfecte en l'enviament, sempre segons les condicions de devolució habituals, productes sense usar, ni rentar i en el seu embalatge original.

Quan tindreu els productes esgotats?
Les reposicions de productes són gairebé impossibles en aquests moments, pel tancament de la majoria de proveïdors i fabricants. Si teniu dubtes sobre l'estoc d'un article en concret, no dubteu a escriure'ns i us confirmarem la possibilitat d'imprimir-lo.

Intentarem servir les comandes al més aviat possible. No dubteu a continuar realitzant comandes, que enviarem per ordre d'arribada tant en els enviaments del dia a dia, com els enviaments de la promoció per després del confinament.

Gràcies
L'equip d'Empremtacatalana.com

COMUNICAT

  • ESTEM OBERTS

 

 

Enviaments gratuït a partir de 40 euros

 

Personalització de samarretes, tasses, llibretes, bosses

Trans