[]

Estem rebent algunes consultes per email que us preocupen i volem contestar-les des de aqui:

Esteu oberts i enviant comandes?
Sí, continuem funcionant a la botiga online i també, de moment, a la botiga fisica de Cerdanyola.

Els enviaments són gratuïts?
Els enviaments amb Correos Express són a 4,95€, però tens enviaments gratuïts en comandes superiors a 30 €.

Terminis de lliurament:
És important tenir en compte, que en aquesta situació, els lliuraments de les nostres comandes es poden veure una mica afectats. Normalment preparem i imprimim en 7-8 dies + 24h-48h d'enviament, dies laborables. En aquest moment les comandes podrien retardar-se en el seu enviament fins a 2, 3 dies. Gràcies per la vostre compresió.

Comanda mínima:
No hi ha comanda mínima, tret que vulguis beneficiar-te de la promoció d'enviament gratuït, on la comanda serà superior a 30€.

És segur rebre les comandes?
Sí, és segur. Nosaltres treballem seguint els protocols de seguretat establerts. Utilitzem els protocols de seguretat per a evitar contagis, com la desinfecció.
Les agències de transport també segueixen els protocols de seguretat, evitant el contacte en el lliurament i utilitzant guants i màscares.

Puc fer devolucions?
La garantia de devolució de 30 dies et permet retornar els productes en els quals s'hagi produït algun error o desperfecte en l'enviament, sempre segons les condicions de devolució habituals, productes sense usar, ni rentar i en el seu embalatge original.

Intentarem servir les comandes al més aviat possible. No dubteu a continuar realitzant comandes, que enviarem per ordre d'arribada.

Gràcies
L'equip d'Empremtacatalana.com

COMUNICAT

  • ESTEM OBERTS

 

 

Enviaments gratuït a partir de 40 euros

 

Personalització de samarretes, tasses, llibretes, bosses

Trans